ΝANO PROOF CERAMIC DS-270 Yδαταπωθητικό σοβά - μπετόν, πήλινων και πέτρινων επιφανειών 750ml

5.00€
1 kg.
ΝΤΝΑ01
DUROSTICK
Διαθέσιμο εντός 1-3 ημερών

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση ορυκτών υποστρωμάτων σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες για εξωτερικούς και εσωτε ρικούς χώρους. Λόγω της υψηλής διεισδυτικής δράσης των νανοσωματιδίων που εμπεριέχονται στη σύνθεσή του, προσφύεται βαθιά στους πόρους των επιφανειών και τους προσδίδει υδροφοβικές ιδιότητες, χωρίς να εμποδίζει τη διαπνοή τους. Δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ και αποτρέπει την εμφάνιση τριχοειδών μικρορωγμών, την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας, καθώς και τη δημιουργία αλάτων. Συμβάλλει στη διατήρηση της αισθητικής τελειότητας και αρτιότητας των επιφανειών που εφαρμόζεται, χωρίς να γυαλίζει ή να επηρεάζει τη φυσική ομορφιά και υφή τους. Τις προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διευκολύνει εξαιρετικά τον τακτικό καθαρισμό τους από λασποβροχή καθώς και ατμοσφαιρικούς ρύπους, καπνιά και νικοτίνη, αφού δεν διεισδύουν στους πόρους των επιφανειών. Άοσμο, φιλικό στο χρήστη και το περιβάλλον.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το NANO PROOF CERAMIC DS-270 διεισδύει και αδιαβροχοποιεί πορώδη υποστρώματα, απορροφητικά τουβλάκια τύπου cotto, μπετόν, σοβάς, γυψοσανίδες, φυσικά πετρώματα καθώς και πήλινα και κεραμικά υλικά. Αδιαβροχοποιεί πλήρως τα κεραμίδια και τα προστατεύει από ρηγματώσεις που δημιουργεί ο παγετός, από την εμφάνιση μαυρίλας, λειχήνων και πρασινάδας. Αν εφαρμοστούν δύο επιστρώσεις νωπό σε νωπό παρέχεται πλήρης αδιαβροχοποίηση και προστασία τους για 12 χρόνια.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, απαλλαγμένες από σκόνη, άλατα, λιπαρούς λεκέδες και κάθε σαθρό υλικό.

2. Εφαρμογή Εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ή πιστόλι airless, σε μία επίστρωση, μέχρι κορεσμού. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές επιφάνειες, εφαρμόστε δεύτερη επίστρωση επάνω στη νωπή πρώτη. Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση. Δεν αραιώνεται. Στεγνό στην αφή, σε περίπου 15 λεπτά της ώρας. Στεγνώνει σε μία περίπου ώρα, ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία - υγρασία).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και εάν χρει- αστεί με σαπούνι ή διάλυμα απορρυπαντικού.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1lt/8-11m², ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 750ml

Δειτε επισης

5.40€
HYDROSTOP-PU Πολυουρεθανικό στεγανωτικό ταρατσών 750mL
5.40€
DUROSTICK No39 Eλαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Κεραμιδί 1kg
4.00€
DUROSTICK D-2 Αφρός πολυουρεθάνης 300ml
6.20€
DUROSTICK D-2 Αφρός πολυουρεθάνης 750ml