SUPER FLEX POWDER Εύκαμπτο ινοπλισμένο τσιμεντοειδές σφραγιστικό για ρωγμές 1-15mm 250g

1.33€
1 kg.
ΝΤΦΠ04
DUROSTICK
Κατόπιν παραγγελίας

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Σφραγιστικό νέας γενιάς σε μορφή σκόνης, βινυλικής βάσης με υαλοσφαιρίδια, θιξοτροπικό, εύκαμπτο, μηδενικής συρρίκνωσης και ισχυρής πρόσφυσης σε κάθε πορώδη ή μη επιφάνεια. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία, είναι υδαταπωθητικό, δεν επηρεάζεται από τον πάγο ή τη μόνιμη υγρασία ακόμη και τα λιμνάζοντα νερά, συνδυ- άζοντας άριστη σφραγιστική και στε- γανωτική δράση. Δεν παρουσιάζει σκασίματα όταν στεγνώσει, ακόμα και σε γεμίσματα βάθους 20mm. Χρωματίζεται αναμειγνύοντάς το με χρωστικές DUROCOLOR POWDER - C σε αναλογία 3% κατά βάρος, δημιουργώντας 96 ανεξίτηλες αποχρώσεις ή βάφεται με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα 24 ώρες μετά την εφαρμογή του. Kατατάσσεται ως επισκευαστικό κονίαμα στην κατηγορία PCR - R2, κατά EN 1504-3.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το SUPER FLEX POWDER της DUROSTICK είναι κατάλληλο για πλήθος εφαρμογών τόσο για επαγγελματική, όσο και για ερασιτεχνική χρήση. Σφραγίζει, χωρίς να συρρικνώνεται ή να ξεφλουδίζει, κάθε αρμό ή ρωγμή σε σοβά, σκυρόδεμα, πέτρα, αρμούς σε πλακίδια, μάρμαρα, υαλότουβλα, κεραμίδια, διακοσμητικά τούβλα κλπ. Κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Ιδανικό για τη σφράγιση περιμετρικά σε κάσες κουφωμάτων από σίδερο, αλουμίνιο & ξύλο. Αποτελεσματικό για την κάλυψη κάθε μικρορωγμής μεταξύ ανόμοιων υλικών π.χ. σοβά πετόν με πέτρα ή κεραμικό, καθώς και για επιφάνειες ταβανιών, χωρίς να κρεμάει. Σφραγίζει παλιούς κατεστραμμένους αρμούς από διακοσμητικά τούβλα κάθε τύπου και φυσικές πέτρες που έχουν αποσαθρωθεί με την πάροδο του χρόνου (παλιά πέτρινα σπίτια, μοναστήρια, εκκλησίες κλπ.). Η χρήση του πολυχρηστικού πιστολιού προώθησης DUROSEAL 600 ή της ΚΕΝΗΣ ΦΥΣΣΙΓΓΑΣ DUROSTICK διευκολύνει στην εφαρμογή του υλικού.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία επιφάνειας Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, απαλλαγμένες από σαθρά σημεία, σκόνες, λάδια και να προηγείται απαραίτητα διαβροχή τους με νερό.

2. Εφαρμογή Αδειάζουμε την ποσότητα που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε σε καθαρό δοχείο με νερό σε αναλογία 3 μέρη σκόνης προς 1 μέρος νερού, ανακατεύοντας με μικρή μεταλλική σπάτουλα ή στη μεγάλη συσκευασία, με δράπανο χαμηλών στροφών, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα, χωρίς σβώλους. Τοποθετήστε με μία βρεγμένη εύκαμπτη μεταλλική σπάτουλα στο επιθυμητό σημείο και πιέστε μέχρι την πλήρωση του κενού. Λειάνετε τυχόν ατέλειες με μια λεπτή μεταλλική σπάτουλα ή με τη σπάτουλα εφαρμογής. Πριν η επιφάνεια στεγνώσει καλά, λειαίνεται με βρεγμένο μαλακό τριβίδι.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Ενδεικτικά 250gr καλύπτουν 6 τρέχοντα μέτρα αρμού διαστάσεων 5x5mm. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 250g

Δειτε επισης

3.50€
DUROSTICK D-59 Στεγανωτικό κεραμιδιών, διακοσμητικών κεραμικών τούβλων & πήλινων γλαστρών 1lt
3.70€
DUROSTICK D-34 HYDROSTOP Στεγανωτικό μάζας & ρευστοποιητής σκυροδέματος 1kg
4.00€
DUROSTICK D-2 Αφρός πολυουρεθάνης 300ml
5.00€
ΝANO PROOF CERAMIC DS-270 Yδαταπωθητικό σοβά - μπετόν, πήλινων και πέτρινων επιφανειών 750ml