τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 51926

DUROSTICK D-15 Καθαριστικό βόθρων και αποχετεύσεων 5kg

39.00
(Τιμή με ΦΠΑ 24%)
Βάρος: 5 kg ανά τεμάχιο
ΝΤ1505
1 εως 3 ημέρες
+

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ισχυρότατο καθαριστικό βόθρων και αποχετεύσεων, το οποίο χρησιμοποιείται χωρίς διάλυση. Ενεργεί πάνω στα τοιχώματα των αποχετεύσεων διαλύοντας λίπη και πουρί, των οποίων η συσσώρευση είναι συχνά η αιτία ‘βουλώματος’ των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου. Το καθαριστικό D-15, επειδή είναι βαρύτερο από το νερό, το διαπερνά και φθάνει εύκολα στα σημεία όπου στερεοποιημένα λίπη και πουρί έχουν φράξει τους πόρους των τοιχωμάτων των βόθρων. Εκεί ενεργεί, διασπώντας το πουρί και διαλύοντας τα λίπη, με αποτέλεσμα να ελευθερώνονται οι πόροι των τοιχωμάτων, από όπου είναι εύκολο πλέον να διαφύγει το ακάθαρτο νερό. Έτσι αποφεύγουμε υπερχείλιση του βόθρου, δυσάρεστες οσμές και την ανάγκη συχνών εκκενώσεων, κάνοντας οικονομία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το D-15 χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων και τη διάνοιξη των πόρων των βόθρων. Είναι κατάλληλο για απορροφητικούς και σηπτικούς βόθρους. Εφαρμόζεται είτε στην αρχή του δικτύου είτε απευθείας στο βόθρο.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για τον καθαρισμό των βόθρων χρησιμοποιήστε 5kg/8m³ ακάθαρτου νερού. Μετά την πάροδο 5 ημερών θα έχουν ανοίξει οι πόροι και θα έχει κατέβει η στάθμη των λυμάτων. Για βόθρους που δεν έχουν καθαριστεί πρόσφατα ίσως χρειαστεί και δεύτερη δόση. Για τη συντήρηση, αδειάστε 2kg D-15/8m³ βόθρου, κάθε 6 μήνες. Για τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου ρίξτε 2kg στην αρχή του δικτύου και επαναλάβετε ύστερα από 5 ημέρες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 600-800gr/m³, ανάλογα με τη χρήση. 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5kg

Brand:
DUROSTICK