τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 51926

DUROSTICK D-14 Aποφρακτικό υγρό για σωλήνες και σιφόνια 900gr

4.24
(Τιμή με ΦΠΑ 24%)
Βάρος: 1 kg ανά τεμάχιο
ΝΤ1409
1 εως 3 ημέρες
+

Αποτελεσματικό αποφρακτικό, άμεσης δράσης που απαλλάσσει από χρήση ατσαλίνας ή άλλες δαπάνες απόφραξης. Ξεβουλώνει νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες και λεκάνες, διαλύοντας συσσωρευμένα λίπη, πουρί, τρίχες, χαρτιά και πανιά. Απαραίτητη η λήψη όλων των προστατευτικών μέτρων, όπως αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία εφαρμογής: Αφού φορέσετε πλαστικά γάντια και γυαλιά, κρατήστε και σταθεροποιήστε σε κάθετη θέση το δοχείο και πατήστε το ειδικό πώμα ασφαλείας, περιστρέφοντάς το για να ανοίξει. Από το σημείο όπου θα εφαρμοστεί το D-14 θα πρέπει να απομακρυνθούν τυχόν λιμνάζοντα νερά, για να μη δημιουργηθεί εκτίναξη σταγόνων.

2. Εφαρμογή: Αδειάστε μία μικρή ποσότητα και παρατηρήστε με προσοχή εάν υπάρχουν εκτινάξεις σταγόνων. Εάν όχι, ρίξτε την ανάλογη ποσότητα που απαιτείται για νιπτήρες, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες, σιφόνια και λιποσυλλέκτες (500gr) και για απόφραξη κεντρικού δικτύου διαμέτρου άνω των 10cm (1.800gr). Λόγω δημιουργίας οσμών και πιθανής εκτίναξης σταγόνων από τη δράση του D-14 στις σωληνώσεις, απομακρυνθείτε. Αφού το αφήσετε να δράσει για 3-5 λεπτά, ρίξτε λίγο νερό και εφ’ όσον το δίκτυο έχει ξεβουλώσει αφήστε να τρέξει άφθονο νερό. Εάν όχι, επαναλάβετε τη διαδικασία. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 500-1.800gr, ανάλογα με τη διάμετρο των σωλήνων και το βαθμό συσσώρευσης ρύπων. 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 900gr

Brand:
DUROSTICK