Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 50703 & 22210 51926  | Δευτέρα - Παρασκευή  07:30-18:00
τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 50703

DUROSTICK AUTOFLOW Αντιψυκτικό Παντός Καιρού 4lt

Τιμή Web : 13.00
(συμπ. ΦΠΑ 24%)
ΝΤΑΦ04
1 εως 3 ημέρες
+

Αντιψυκτικό Παντός Καιρού DUROSTICK AUTOFLOW 4lt 

Υψηλής ποιότητας αντιψυκτικό υγρό, με ιδιαίτερη αντιψυκτική ικανότητα έως -18°C και αντίστοιχη αντιθερμική έως +105°C.

Εξασφαλίζει πλήρη αντιπαγετική, αντιθερμική και αντισκωριακή προστασία σε οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα ψύξης - θέρμανσης, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, για όλο το χρόνο.

Επίσης, είναι σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετικά υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα μέταλλα. Έτσι, είναι ιδανικό για κάθε κύκλωμα υδρόψυκτου κινητήρα, ανεξάρτητα από τον τύπο μετάλλου του ψυγείου ή των σωληνώσεων (σίδηρος, χαλκός, αλουμίνιο κλπ.).

Εφαρμογές

Προστατεύει το ψυγείο της μηχανής του αυτοκινήτου, πετρελαιομηχανές, μηχανές σκαφών καθώς και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες από το ψύχος ή το βρασμό, τη διάβρωση, τα άλατα και τη σκουριά.

Προστατεύει σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα από τη γαλβανική διάβρωση. Δεν επηρεάζει τα λάστιχα και τα κολάρα. Εμποδίζει την υπερθέρμανση που προκαλείται από τις καθαλατώσεις. Ελαχιστοποιεί τις αποθέσεις μεταλλικών οξειδίων. Μειώνει το κόστος καθαρισμού και συντήρησης.

Τρόπος Χρήσης 

  • Υδρόψυκτοι κινητήρες: Αφού αδειάσετε το ψυγείο, ξεπλύνετέ το με νερό και γεμίστε το με AUTO FLOW χωρίς αραίωση. Στη συνέχεια, κάντε εκκίνηση του κινητήρα ώστε να κυκλοφορήσει το AUTO FLOW στο κύκλωμα και αν χρειάζεται συμπληρώστε την απαραίτητη ποσότητα.
  • Ηλιακοί θερμοσίφωνες: Αφού αδειάσετε το boiler του ηλιακού, γίνει καθαρισμός και συντήρησή του, η συμπλήρωση γίνεται με AUTO FLOW της DUROSTICK, χωρίς αραίωση με νερό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 4lt

Brand:
DUROSTICK