Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 50703 & 6984171727 | Δευτέρα - Παρασκευή & 9:00-17:00
τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 50703

DUROSTICK D-16 HYDROSTOP Αδιαβροχοποιητικό αρμών πλακιδίων 1lt

Τιμή Web : 9.40
(συμπ. ΦΠΑ 24%)
ΝΤ1601
1 εως 3 ημέρες
+

 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Διαφανές υγρό εμποτισμού, σιλοξανικής βάσης, με υψηλή διεισδυτική ικα- νότητα (micro technology). Κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση και την προστασία των αρμόστοκων των πλακιδίων, από την υγρασία και τον πάγο. Η αόρατη προστασία που προσφέρει το DUROSTICK D-16 στην επιφάνεια των αρμών δεν επηρεάζει το χρωματισμό τους και αποτρέπει την αλλοίωση του χρώματος από το συχνό καθαρισμό λεκέδων όπως καφές, κρασί, αναψυκτικά, λάδια, μελάνι, ρύπους κατοικίδιων ζώων, λάσπες κ.ά. Οι αρμοί που παρουσιάζουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές, λόγω υψηλής θερμοκρασίας ή παγετού, στεγανοποιούνται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η απορρόφηση υγρασίας και νερού, με δύο επιστρώσεις D-16.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το D-16 προστατεύει τους αρμόστο- κους αποτελεσματικά από την έκκρι- ση αλάτων, που δημιουργούνται λόγω της απορρόφησης υγρασίας στους αρμούς. Η εύχρηστη συσκευασία του διευκο- λύνει την εφαρμογή, σε αρμούς πλακιδίων, γρανιτών, φυσικών ή τεχνητών πετρών καθώς και σε αρμούς υαλότουβλων. Η χρήση του συνιστάται 20 ημέρες τουλάχιστον μετα την αρμολόγηση των πλακιδίων.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Προετοιμασία εφαρμογής Καθαρίζουμε επιμελώς με βρεγμένο σφουγγάρι τους αρμούς. Αν είναι έντονα λεκιασμένοι, συνιστάται η χρήση του βιοδιασπώμενου καθαριστικού BIOCLEAN της DUROSTICK (για αρμούς πλακιδίων). Εάν υπάρχουν οικοδομικά κατάλοιπα, χρησιμοποιούμε ΟΞΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙ- ΚΟ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ της DUROSTICK (μετά την παρέλευση τουλάχιστον 20 ημερών από την αρμολόγηση). Αφού ανακινήσουμε το D-16, τρυπάμε με μία καρφίτσα το πάνω μέρος στο ρουξούνι του δοχείου. Δεν κόβουμε με μαχαίρι ή ψαλίδι, διότι έτσι δεν ελέγχεται η ροή του κατά την εφαρμογή.

2. Εφαρμογή Πιέζουμε ελαφρά το δοχείο, επιτρέποντας τη ροή όσης ποσότητας χρειά- ζεται για να καλυφθεί ο αρμός. Η επόμενη επίστρωση εφαρμόζεται όσο η πρώτη παραμένει νωπή. Τυχόν υπολείμματα κατά την εφαρμογή καθαρίζονται με ασετόν.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1 lt/25-50 m² ανά στρώση, ανάλογα με τις διαστάσεις των πλακιδίων και το πλάτος του αρμού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1 lt

Brand:
DUROSTICK