τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 51926

AutoHeat: σύστημα αυτονομίας θέρμανσης

23/11/2018
από ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ


1.Τι είναι το σύστημα AutoHeat;

Χωρίς να αλλάξουμε σώματα, χωρίς να τα αποσυνδέσουμε από το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουλέψουν και με το παλιό σύστημα όποτε το κρίνουμε απαραίτητο, προσαρμόζουμε μια ηλεκτρική αντίσταση με το δικό της θερμοστάτη. 

Τι αφυγραντήρα να αγοράσω ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού μου;

05/10/2018
από ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

Ο αφυγραντήρας αποτελεί μία ακόμα συσκευή που έχει προστεθεί στη ζωή μας, με κύριο στόχο να προσφέρει ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από τη δυσάρεστη υγρασία. Η μεγάλη αύξηση του κόστους θέρμανσης μιας κατοικίας τα τελευταία χρόνια, ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να στραφούν στους αφυγραντήρες για να μειώσουν τα έξοδα θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες. Είναι τέτοιες οι συνθήκες που δημιουργεί ένας αφυγραντήρας στο χώρο μας χάρη στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης υγρασίας, που μας επιτρέπει να αυξήσουμε τη θερμοκρασία του χώρου κατά 2-3°C και κατ’ επέκταση να ελαχιστοποιήσουμε τα έξοδα θέρμανσης, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες στο χώρο μας.

Οδηγίες Χρήσεως Σόμπας

27/09/2018
από ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Εγκατάσταση
α) Τοποθετούμε την ξυλόσομπα κοντά στην έξοδο της καμινάδας ή στην τρύπα του τοίχου όπου θα τοποθετηθούν τα μπουριά.

  • Αποφεύγουμε την τοποθέτηση οριζόντων μπουριών, διότι με αυτά εμποδίζεται ο εφελκυσμός της καμινάδας, με απόρροια την δυσκολία απαγωγής των καυσαερίων από την ξυλόσομπα με συμπτώματα να μην ανάβει ή να βγάζει κάπνα.
  • Εάν δεν είναι δυνατό να αποφευχθούν τα οριζόντια μπουριά, τότε θα πρέπει η καμινάδα να έχει τριπλάσιο μήκος από αυτό των οριζόντιων μπουριών.
  • Ο μέγιστος αριθμός γωνιών πρέπει να είναι δύο, διότι εμποδίζουν τον εφελκυσμό της καμινάδας, με επακόλουθη τη δυσκολία απαγωγής των καυσαερίων, με αποτέλεσμα η σόμπα να μην ανάβει ή να βγάζει κάπνα.

Μόνωση Ταράτσας

23/08/2018
από ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η μόνωση ταράτσας είναι μία πολύ σημαντική εργασία. Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες δεν δίνουν την ανάλογη σημασία στην μόνωση της ταράτσα τους. Αν περιμένετε πρώτα να εμφανιστούν τα προβλήματα για να τα αντιμετωπίσετε, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παραφουσκωμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, μολύνσεις, διαρροές, μέχρι και ανάπτυξη μούχλας. Μία καλά μονωμένη ταράτσα είναι και μια οικονομικά αποδοτική ταράτσα. Είναι επίσης μία προστατευμένη ταράτσα. Μία σωστή μόνωση ταράτσας είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε, μιας και συνεισφέρει στη γενική ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Αν αναρωτιέστε πως η μόνωση ταράτσας  παίζει ένα τόσο σημαντικό ρόλο, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία.

Εφαρμογή βερνικιού σε οριζόντια ξύλινη επιφάνεια

27/05/2018
από Admin Admin

Αν προγραμματίζετε να περάσετε με βερνίκι μια επιφάνεια (παλαιό ή νέο ξύλινο δάπεδο) για πρώτη φορά τότε καλό είναι να γνωρίζετε κάποια πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά. Γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου εφαρμογής θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση σε σχέση με το μέγεθος και το σχήμα της επιφάνειας που πρόκειται να φροντίσετε.

Πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ΄Οίκον ΙΙ"

27/05/2018
από Admin Admin

Το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄Οίκον Ι με κρατική επιδότηση ΕΣΠΑ εως 70% θα τι βρείτε στο κατάστημα μας, για έξοδα έως 25.000€ για όλους και για όλες τις κύριες νόμιμες ή νομιμοποιημένες κατοικίες.

Αφορά:

Πως επιλέγω Κλιματιστικό

27/05/2018
από Admin Admin

Όταν βρισκόμαστε στη διαδικασία επιλογής κλιματιστικού, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και να δώσουμε προσοχή σε μια σειρά από σημεία, προκειμένου να αγοράσουμε εκείνη τη συσκευή που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες μας και η οποία δε θα μας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Έτσι, βασικό κριτήριο δε θα πρέπει να αποτελέσει η τιμή καθώς είναι πολύ πιθανό μια ακριβότερη συσκευή να μας εξασφαλίσει τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας κι έτσι να κάνουμε γρήγορα απόσβεση κι επιπλέον ένα φθηνό κλιματιστικό ενδέχεται μελλοντικά να παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα τα οποία μπορεί να μας αναγκάσουν ακόμη και να το αντικαταστήσουμε.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση