Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 50703 , 22210 51926 & 6984171727  | Δευτέρα - Τετάρτη 07:30 - 15:30 & Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 08:00 - 16:00

Τα Μυστικά για το Τέλειο Πασχαλινό Αρνί

Αγαπητοί φίλοι, το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του έρχεται η αγαπημένη παράδοση του ψησίματος του αρνιού! Για να απολαύσετε ένα ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα μυστικά και εργαλεία.

Συμβουλές για το Τέλειο Ψήσιμο

1 Προετοιμασία: Αφήστε το αρνί να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου πριν το ψήσιμο. Μαρινάρετε από το προηγούμενο βράδυ με ελαιόλαδο, λεμόνι, σκόρδο, ρίγανη και αλάτι.
2 Σωστή θερμοκρασία: Ξεκινήστε με δυνατή φωτιά για να "σφραγίσετε" το κρέας, και μετά χαμηλώστε για αργό ψήσιμο. Η ιδανική θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος είναι 65-70°C.
3 Υπομονή: Το καλό ψήσιμο θέλει χρόνο - υπολογίστε περίπου 4-5 ώρες για ένα ολόκληρο αρνί.
4 Ξεκούραση: Αφήστε το αρνί να "ξεκουραστεί" για 20-30 λεπτά πριν το κόψετε, ώστε οι χυμοί να απορροφηθούν ξανά.

Απαραίτητα Εργαλεία

Θερμόμετρο κρέατος: Η πιο αξιόπιστη μέθοδος για να ελέγξετε αν το αρνί έχει ψηθεί σωστά.
Λαδόκολλα αλουμινίου: Καλύψτε το αρνί στο τέλος αν ψήνεται πολύ γρήγορα εξωτερικά.
Σούβλα καλής ποιότητας: Ανοξείδωτη και ανθεκτική για να κρατά το βάρος χωρίς να λυγίζει.
Μοτέρ Βαρέως Τύπου: Για να μην μείνει το ψήσιμο στη μέση και εσείς χωρίς αρνί...

Ειδικές Προσφορές για το Πάσχα!

Επαγγελματικές σούβλες από ανοξείδωτο ατσάλι - από 9,95€
Ψησταριές κάρβουνου με ρυθμιζόμενο ύψος - από 17,95€
Μοτέρ Σουβλας βαρέως τύπου - από 9.95€
Αξεσουάρ Ψησίματος για τον μερακλή - από 6.50€
Παραγγείλετε τώρα για να παραλάβετε έγκαιρα!
Τηλέφωνο: 22210 50703

Καλό Πάσχα και καλή όρεξη!