Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 50703 , 22210 51926 & 6984171727  | Δευτέρα - Παρασκευή  07:30 - 20:00 & Σαββάτο 07:30 - 17:00
τηλέφωνο επικοινωνίας
22210 50703

HYDROSTOP ROOF Εύκαμπτο λευκό τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών 11kg

Τιμή Web : 33.00
(συμπ. ΦΠΑ 24%)
ΚΟΡΥ11
1 εως 3 ημέρες
+

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, (Τμήμα Φυσικής, Τομέας Φυσικής Εφαρμογών) ως ψυχρό υλικό χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, με υψηλή ανακλαστικότητα (Ολική Ανακλαστικότητα: 0,82) που αναμειγνύεται μόνο με νερό, προσφέροντας μακροχρόνια στεγανοποίηση. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, επιλεγμένα χαλαζι- ακά αδρανή, ακρυλικές υδαταπωθητικές και ελαστομερείς ρητίνες. Το HYDROSTOP ROOF είναι ένα καινοτόμο στεγανωτικό ταρατσών που εφαρμό- ζεται εύκολα με ρολό ή πατρόγκα, χωρίς αστάρωμα, σε καλά διαβρεγμένες σταθερές επιφάνειες. Είναι διαπερατό στους υδρατμούς χωρίς να είναι υδατοπερατό, εξασφαλίζοντας σταθερό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) της μόνωσης της ταράτσας. Η ανθεκτική ελαστική μεμβράνη που δημιουργείται ύστερα από 2-3 επιστρώσεις, έχει εξαιρετική πρόσφυση και γεφυρώνει τριχοειδείς ρωγμές (αφού προηγηθεί τοποθέτηση της αυτοκόλλητης υαλοταινίας DS-230). Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και προστατεύει από τον παγετό και τα λιμνάζοντα νερά, αποτρέποντας μελλοντική αποσάθρωση του σκυροδέματος. Συμμετέχει επίσης και στα Ολοκληρωμένα Συστάματα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών COOL ROOF και COOL ROOF LIGHT της DUROSTICK. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά ΕΝ 1504-2.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το HYDROSTOP ROOF χρησιμοποιείται κυρίως για τη στεγάνωση των ταρατσών σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφά- νειες σε 2-3 επιστρώσεις πάχους 1mm, εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή στο χρόνο. Επίσης, στεγανοποιεί υπόγεια πριν από την επιχωμάτωσή τους {η στεγανοποιημένη επιφάνεια με HYDROSTOP ROOF, θα πρέπει να προστατεύεται με αποστραγγιστική μεμβράνη (αυγουλιέρα)}, ενώ είναι κατάλληλο και για την εσωτερική εκ των υστέρων στεγανο- ποίησή τους, αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζει υγρα- σία. Ιδανικό για τη στεγάνωση επιφανει- ών που παρουσιάζουν ή είναι πιθανό να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές και δονήσεις, όπως μπαλκόνια, υπέργειες δεξαμενές, πισίνες κ.ά. Συνιστάται και για την στεγα- νοποίηση επιφανειών πριν την επικόλληση πλακιδίων. Η προσθήκη χρωστι- κών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C (ανόργανα οξείδια επικαλλυμένα με βινυλικές ρητίνες) στο νερό ανάδευσης του HYDROSTOP ROOF, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό έγχρω- μης στεγάνωσης μακράς διαρκείας, με pal ανεξίτηλες αποχρώσεις, για πολυάριθμες εφαρμογές. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 1,0kg/m2/mm πάχους στρώσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11kg

Brand:
DUROSTICK