Το καλάθι αγορών σας
είναι άδειο
   Κατηγορίες
 
   Κατασκευαστές
 
   Η πρόταση της εβδομάδας

 
 
 
DUROLIT Πλαστικοποιητής, αντικαθιστά τον ασβέστη ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20lt Κωδικός Προϊόντος: ΝΤΛΤ20
Εταιρεία: DUROSTICK


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πλαστικοποιητικό, διάφανο, πρόσμικτο υγρό, έτοιμο προς χρήση, αντικαθιστά τον ασβέστη, προσδίδει τέλεια εργασιμότητα και επιβραδύνει την πήξη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα και καταργεί όλα τα μειονεκτήματα που δημιουργεί ο ασβέστης με τη συμμετοχή του, τόσο στα ασβεστοκονιάματα, όσο και στα τσιμεντοκονιάματα. Αυξάνει την αντοχή, την πρόσφυση του νωπού κονιάματος στο υπόστρωμα, τη συγκολλητική ικανότητα της λάσπης κτισίματος, καθώς και του σοβά βασικής και τελικής στρώσης. Αποτρέπει τη δημιουργία ‘πεταλίδων’ και το ‘κρέμασμα’ του σοβά. Δεν προσβάλλει σωλήνες και σίδερα της οικοδομής και δεν καίει τα χέρια όπως ο ασβέστης. Μηδενίζει το κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης. Είναι συμβατό με όλες τις μηχανές ανάδευσης και τα εργαλεία σοβατίσματος. Παρέχει καθαριότητα στην οικοδομή και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Κοστίζει 10 φορές λιγότερο από τον ασβέστη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το DUROLIT αποτελεί το ιδανικό εργαλείο του σύγχρονου κατασκευαστή, αφού, ελάχιστη ποσότητά του, αντικαθιστά σε κάθε εφαρμογή τον ασβέστη. Λόγω της διαφάνειάς του, είναι κατάλληλο για σοβάδες τελικής στρώσης και η παράλληλη συνεργασία του με τα βελτιωτικά πρόσμικτα DUROSTOP, D-20 ή DUROMAX της DUROSTICK, σε αναλογία 1:3-1:8 με νερό, προσφέρουν τσιμεντοκονιάματα υψηλών μηχανικών αντοχών (λάσπη χτισίματος, πλακοστρώσεων, μαρμαροστρώσεων, επιχρισμάτων).

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 0,2% επί του βάρους του τσιμέντου για κονιάματα τοιχοποιίας (100ml DUROLIT για 50kg τσιμέντου) και 0,3% επί του βάρους του τσιμέντου για κονιάματα σοβά (150ml DUROLIT για 50kg τσιμέντου)

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20lt

Τιμή: 42.00€
Βάρος: 20000 gr.
Διαθέσιμο εντός 1-3 ημερών
Δείτε επίσης  

DUROSTICK D-31 Ενισχυμένη λάσπη κτισίματος 5kg
 

HYDROSTOP PLASTER ΕLASTIC Eύκαμπτος, υδαταπωθητικός τσιμεντοειδής σοβάς 24 αποχρώσεων - Γραφιάτο ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25kg
 

DUROFAST Τσιμέντο ταχείας πήξεως 4kg
 

DECO MICRO FLEX DS-258 Πατητή σε μορφή πάστας 15kg Ανοιχτό Γκρι
 

DUROSTICK D-18 Σιλικονούχο υδαταπωθητικό για σοβά & μπετόν ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1lt
 

DUROSTICK D-32 Ταχύπηκτος επισκευαστικός λευκός σοβάς 5kg
 

Οι Αγορές μου Δείτε Πως Αγοράζω; Η Εταιρία
Ο Λογαριασμός μου
Οι παραγγελίες μου
Το καλάθι μου
Σύνδεση
Εγγραφή Μέλους
Βοήθεια
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής
Όροι Χρήσης
Σχετικά με Εμάς
Χάρτης
Επικοινωνία
Τηλέφωνο Επικοινωνίας - Παραγγελιών: 22210 51926